• ʻaoʻao_banner

Ua hoʻopau maikaʻi ʻia ka papa aʻo ʻana i nā lako ʻo CNOOC Pump ma NEP Pump Industry

Ma Nowemapa 23, 2020, ua hoʻomaka maikaʻi ka papa hoʻomaʻamaʻa CNOOC pump lako lako (pae mua) ma Hunan NEP Pump Industry Co., Ltd. Ua ʻākoakoa ʻo Xijiang Oilfield, Beihai Oilfield a me nā ʻāpana ʻē aʻe ma Changsha e komo i ka hoʻomaʻamaʻa hoʻokahi pule.

Ma ka wehe ʻana o ka papa hoʻomaʻamaʻa, ua hōʻike ʻo Ms. Zhou Hong, ka luna nui o Hunan NEP Pump Industry, i ka hoʻokipa maikaʻi ʻana i nā haumāna i hele mai ma kahi mamao no ka ʻoihana.Ua ʻōlelo ʻo ia: "He mea kūʻai koʻikoʻi koʻikoʻi ʻo CNOOC o Hunan NEP Pump Industry. Me ke kākoʻo ikaika o ka CNOOC Group a me kāna mau lālā i nā makahiki, ua hoʻolako ʻo NEP Pump Industry i nā pūʻulu he nui o nā pamu kū i luna no ka CNOOC LNG, nā kahua o waho a me nā hopena. a pela aku. Ua lanakila ka mahalo i na pauma wai kai, na pauma ahi a me na huahana e ae no ka lakou mau huahana ki'eki'e a me na lawelawe maikai loa. Mahalo nui makou i ka CNOOC Group no kona hilina'i lō'ihi a me ka 'ike piha 'ana i ka NEP Pump Industry, a ke lana nei ko makou mana'o i na hui pono a pau. Hiki iā ia ke hoʻomau i ka hāʻawi ʻana i ka NEP Pump Industry me kāna hilinaʻi lōʻihi a me ka ʻike piha.

ʻO ke kumu o kēia papa hoʻomaʻamaʻa CNOOC ʻo ia ka mea e hiki ai i nā haumāna ke aʻo hou i nā ʻenehana kūpono i ke ʻano a me ka hana ʻana o nā huahana pump, ka nānā ʻana i ka hewa a me ka hōʻoia ʻana, etc.

No ka hoʻokō ʻana i nā hopena i manaʻo ʻia o kēia papa hoʻomaʻamaʻa, ua hoʻonohonoho pono a hoʻomākaukau ʻo NEP Pump Industry i nā mea aʻo.He pūʻulu kumu aʻo i haku ʻia e nā ʻenekinia ʻenehana ʻoihana a me Mr. Han, kahi loiloi haʻalulu koʻikoʻi ma ka ʻoihana, hāʻawi i nā haʻiʻōlelo.Ua komo ka papa "Vertical "Structure and performance of turbine pump", "Firefighting system and submersible seawater lifting pump", "Instalation, debugging and troubleshooting of vane pump", "Pam test and on-site operation", "Vibration system monitoring and spectrum diagram of pump equipment" , vibration analysis, fault diagnostic, etc. Hoʻohui kēia aʻo ʻana i nā haʻi'ōlelo theoretical, nā ho'āʻo hoʻokō ma ka pūnaewele a me nā kūkākūkā kūikawā, me nā ʻano like ʻole. nā mea hana, e kau ana i kumu paʻa no nā hana hana e hiki mai ana.

I mea e hoʻāʻo ai i ka hopena aʻo ʻana, ua hoʻonohonoho ka papa aʻo i kahi hoʻokolokolo kākau no nā haumāna a me kahi loiloi hopena aʻo.Ua hoʻopau pono nā haumāna a pau i ka nīnau nīnau loiloi hopena aʻo.Ua hoʻopau maikaʻi ʻia ka papa hoʻomaʻamaʻa ma Nowemapa 27. I ka wā o ke aʻo ʻana, ua hauʻoli nui mākou i ke ʻano aʻo koʻikoʻi o nā haumāna a me nā kūkākūkā hohonu e pili ana i nā kumuhana kūikawā.(Ka mea kākau o NEP Pump Industry)

nūhou1
nūhou2

Ka manawa hoʻouna: Nov-30-2020