• ʻaoʻao_banner

Ua mālama ʻo NEP Holdings i ka hālāwai ʻoihana ʻoihana semi-makahiki 2022

Ma ke kakahiaka o Iulai 3, 2022, NEP Co., Ltd. i hoʻonohonoho a mālama i ka 2022 semi-makahiki hālāwai hana hana e hoʻokaʻawale a hōʻuluʻulu i ke kūlana hana i ka hapa mua o ka makahiki, a e aʻo a hoʻokau i nā hana nui i ka hapa lua o ka makahiki.Ua hele nā ​​luna ma luna o ka ʻoihana i ka hālāwai.

nūhou

Ma ka hālāwai, ua hana ʻo Luna Nui ʻo Ms. Zhou Hong i kahi "Semi-Annual Operation Work Report", e hōʻuluʻulu ana i ke kūlana hana holoʻokoʻa i ka hapa mua o ka makahiki a me ka hoʻokau ʻana i nā hana koʻikoʻi i ka hapa lua o ka makahiki.Ua kuhikuhi ʻo ia ma lalo o ke alakaʻi pololei ʻana o ka papa alakaʻi a me ka hoʻoikaika pū ʻana o nā limahana āpau, ua hoʻonui ʻia nā hōʻailona like ʻole o ka hui i ka hapa mua o ka makahiki i hoʻohālikelike ʻia me ka manawa like o ka makahiki i hala.Ma lalo o ke kaomi o ka hoʻokele waiwai, ʻo nā kauoha i ka hapa mua o ka makahiki i hoʻopaʻa ʻia i ke ʻano mākeke a hoʻoikaika ʻia, a hiki i kahi moʻolelo kiʻekiʻe.Loaʻa paʻakikī nā hoʻokō, a pono mākou e hana ikaika i ka hapa lua o ka makahiki.Pono nā luna a pau e pili i ka hoʻokumu ʻana i ka pahuhopu, e nānā i nā hana nui, e hoʻomaʻemaʻe i nā hoʻolālā hoʻokō, e hoʻoponopono i nā hemahema a me nā ikaika a me nā nāwaliwali, e hālāwai me nā pilikia me ka hoʻoikaika nui a me ke ʻano haʻahaʻa o ka honua, a hele i nā mea āpau e hoʻokō i nā pahuhopu makahiki.

nūhou2

Ma hope mai, ua alakaʻi nā luna o kēlā me kēia ʻāpana, nā luna ʻoihana a me nā luna i nā hōʻike kūikawā a me nā kūkākūkā wela e pili ana i ka hoʻokō ʻana i nā mea nui o ka hana ma ka hapa lua o ka makahiki e pili ana i nā hoʻolālā hana a me nā ana e pili ana i kā lākou mau hana.
Ua haiolelo ka Lunahoomalu Mr. Geng Jizhong.Ua hōʻoia piha ʻo ia i ke ʻano pragmatic a me ka maikaʻi a me nā hoʻokō o ka hui hoʻokele, a hōʻike i kona mahalo i nā limahana āpau no kā lākou hana ikaika.

Ua kuhikuhi ʻo Mr. Geng: Ua pili ka ʻoihana i ka ʻoihana pāpaʻi wai no kahi kokoke i ʻelua mau makahiki a ua paʻa ʻo ia e pōmaikaʻi i ke kanaka me ka ʻenehana wai ʻōmaʻomaʻo.ʻO ia kāna hana mau e hoʻokumu i ka waiwai no nā mea hoʻohana, hauʻoli no nā limahana, nā waiwai no nā mea kuleana, a me ka waiwai no ke kaiāulu.Pono nā limahana a pau e hahai i ka hoʻolālā o ka hui Pono e hui pū ʻia nā hana me nā pahuhopu, e hoʻoikaika i ka noʻonoʻo leʻaleʻa a me ka ʻuhane akamai, a me ka wiwo ʻole e lawe i nā kuleana pilikanaka.Pono mākou e hele mai ka ʻoiaʻiʻo, e kū i nā pilikia, e hoʻomau i ka hoʻomaikaʻi ʻana, e kākoʻo i ka pono a me nā mea hou, i mau ka ʻoihana.
Ua hoʻokūpaʻa hope ʻo Mr. Geng: E ​​pōmaikaʻi ka haʻahaʻa, akā ʻo ka piha e lawe mai i ka pōʻino.ʻAʻole pono mākou e ʻoluʻolu i mua o nā mea i hoʻokō ʻia, a pono mākou e akahai a me ke akahele.I ka wā e hana like ai nā poʻe Nip a pau, e hoʻomau i ka hana ikaika, a me ka hoʻoikaika ʻana me ka pau ʻole, e loaʻa i nā ʻāpana Nip kahi mea e hiki mai ana.

nūhou3

I ka ʻauinalā, ua hana ka hui i nā hana kūkulu hui.I loko o nā hana hoʻomohala pūʻulu naʻauao a me ka leʻaleʻa, ua hoʻokuʻu nā mea a pau i ko lākou luhi, hoʻonui i ko lākou mau manaʻo a me ka hui pū ʻana, a loaʻa ka hauʻoli nui.

nūhou4
nūhou5

Ka manawa hoʻouna: Jul-04-2022