• ʻaoʻao_banner

Ua mālama ʻo Nep Pumps i kahi hālāwai hoʻoneʻe makahiki hou

Ma ka hola 8:28 i ka lā 19 o Pepeluali, 2021, ua mālama ʻo Hunan NEP pumps Co., Ltd. i kahi hui hui e hoʻomaka i ka hana i ka Makahiki Hou.Ua hele nā ​​alakaʻi o ka hui a me nā limahana a pau i ka hālāwai.

Ua mālama ʻo Nep Pumps i kahi hālāwai hoʻolaha hoʻolālā pāʻoihana 2021

ʻO ka mua, ua mālama ʻia kahi hana hoʻokiʻekiʻe hae nui.Ua aloha nā limahana a pau i ka hae aupuni me ka mahalo i ka ʻāina makuahine a me ka haʻaheo o ka hana ʻana i ka wā e hiki mai ana.Manaʻo wale lākou e loaʻa i ka ʻāina makuahine nā mauna nani a me nā muliwai, e maluhia ka ʻāina a maluhia nā kānaka, a e pōmaikaʻi ka hui.

A laila hoʻouna ʻo Luna Nui ʻo Ms. Zhou Hong i nā aloha Makahiki Hou i nā mea a pau a hāʻawi i kahi haʻiʻōlelo me ke aloha.Ua ʻōlelo ʻo ia: ʻO nā hōʻailona hoʻolālā āpau ma 2021 ʻoi aku ka kiʻekiʻe ma mua o ka makahiki i hala.I mua o nā pilikia, pono nā limahana a pau e hoʻokō piha i nā pahuhopu ʻoihana makahiki ma lalo o ke alakaʻi ʻana o ka papa alakaʻi., E lawe i ka 'uhane "Ekolu Bulls" o "Ruzi Niu, Pioneer Niu, a me Old Scalper", a ho'ola'a iā 'oe iho e hana me ka 'oli'oli piha, ka 'ano pa'a, a me nā hana 'oi aku ka maika'i.E noʻonoʻo i nā hana ma lalo nei: ʻO ka mua, e nānā i ka hoʻokō ʻana i nā mea hōʻailona a hana i nā nānā a me nā loiloi;ʻO ka lua, e nānā i ka hoʻokō a hana iā lākou ma ke kauoha kūpono;ʻO ke kolu, e nānā i ka hana lean, hoʻoikaika i ka hana kūpono o ka ʻōnaehana hana, a hoʻolaha i nā "ʻekolu i ka manawa";E nānā i ka hoʻomaikaʻi ʻenehana e hana i ka maikaʻi o NEP.Pono e hoʻohālikelike ʻia nā huahana nui e kūʻē i nā kūlana kiʻekiʻe, e hoʻomau mau ʻia a hoʻomaikaʻi ʻia, pono e hoʻokō pono ʻia ka maikaʻi o ka huahana, a pale i ka puka ʻana o nā huahana substandard;ʻO ka lima, pono mākou e kālele i ka hoʻokele, hoʻomalu pono i nā kumukūʻai, a hōʻoia i ka hana palekana.

Ua mālama ʻo Nep Pumps i kahi hālāwai hoʻolaha hoʻolālā pāʻoihana 2021

Ua haiolelo o Mr. Geng Jizhong, Lunahoomalu o ka Papa.Ua kuhikuhi ʻo ia he makahiki koʻikoʻi kēia makahiki no ka hoʻomohala ʻana o NEP.ʻAʻole pono mākou e poina i ko mākou mau manaʻo mua a hoʻomanaʻo i ka misionari o "e hoʻopōmaikaʻi i ka ʻenehana wai ʻōmaʻomaʻo i ke kanaka", e hoʻokau mau i nā huahana maikaʻi ma mua, e hoʻopili i ka hana hou, E pili i ka ʻuhane o ka hana a me ka hoʻokele pono, a hoʻoikaika e kūkulu i ka NEP pumps i loko o kahi ʻoihana benchmark i loko o nā pumps, e hana i ka waiwai nui no ke kaiāulu a me nā mea kuleana, a ʻimi i nā pono maikaʻi aʻe no nā limahana!

Ua mālama ʻo Nep Pumps i kahi hālāwai hoʻolaha hoʻolālā pāʻoihana 2021


Ka manawa hoʻouna: Feb-19-2021