• ʻaoʻao_banner

E ʻimi i ka mālamalama o ka manaʻoʻiʻo a e hōʻiliʻili i ka mana hoʻomohala—Ua hoʻokō maikaʻi ʻia ka ʻaha kūkā o Naip pumps no ka hoʻolauleʻa ʻana i ka makahiki 100 o ka hoʻokumu ʻana o ka Communist Party of China.

Ma ka hola 3 pm i Iulai 1, 2021, ua mālama ʻo NEP pumps i kahi hālāwai nui no ka hoʻolauleʻa ʻana i ka makahiki 100 o ka hoʻokumu ʻana o ka Communist Party of China.ʻOi aku ma mua o 60 poʻe me nā lālā āpau, nā alakaʻi o ka hui a me nā limahana hoʻokele i hele i ka hālāwai.Ua alakaʻi ʻia ka hālāwai e ka Luna Hoʻokele ʻo Tian Lingzhi.Ua hele aku nā poʻe pili i mālama i ka Party and Mass Work Bureau o Changsha Economic and Technological Development Zone i ka hālāwai.

Ua mālama ʻo Nep Pumps i kahi hālāwai hoʻolaha hoʻolālā pāʻoihana 2021

Ua hoʻomaka ʻia ka ʻaha kūkā me ke mele aupuni hanohano.Ua nānā nā limahana a pau i ke kiʻi ʻoniʻoni "Report on the Centenary Work of the Communist Party of China".Ua hōʻike mai ke kiʻiʻoniʻoni iā ​​mākou i ka papa haneli o ka Communist Party of China i kākau ʻia me ke koko, ka hou, ka waimaka, ka wiwo ʻole, ka naʻauao a me ka ikaika.Ua nānā lākou i ka moʻolelo o ka pāʻina a loaʻa ka ʻike hohonu i ke kumu o ke aupuni ʻulaʻula.ʻAʻole i maʻalahi ka hiki ʻana mai o Kina hou, a ʻo ka pilikanaka me nā ʻano Pākē ʻaʻole hiki ke maʻalahi, ʻo ia ka mea i hoʻoikaika hou ai i nā hilinaʻi ʻehā.

Na Luna Nui Ms. Zhou Hong i haiolelo ma ka aha.ʻO ka mea mua, ma ka inoa o ka lālā pāʻina, ua hāʻawi aku ʻo ia i nā hōʻoluʻolu hoʻomaha i nā lālā āpau!Hoʻomaikaʻi i nā lālā o ka pāʻina koʻikoʻi i lanakila i ka makana!Ua ʻōlelo ʻo ia: Ua hui ka Communist Party of China a alakaʻi i ka poʻe a puni ka ʻāina a ua loaʻa i nā hana kaulana i ka honua, e hiki ai i ka poʻe Kina ke kū i luna, lilo i waiwai, a lilo i ikaika, kahi e hōʻoiaʻiʻo pono ai i ka ʻaoʻao Communist Party o Kina. nui, hanohano, a pololei ka aoao Marxist.Pono ka NEP pumps e lawe i ka 100th anniversary o ka hookumu ana o ka Party ma ke ano he manawa e kahea aku ai i na lala a pau o ka Party Communist Party a me na cadres e hapai i na mooolelo maikai o ka Party, e hooikaika e hana i kumu hoohalike, e ku e i ka maikai, e hookumu ia lakou iho ma ko lakou mau pou, e hana. paʻakikī, a hāʻawi i nā haʻawina hou i ka hoʻomohala kiʻekiʻe o ka hui.Ua nānā hou ʻo ia i ka hana ma ka hapa mua o ka makahiki a ua hoʻonohonoho ʻo ia no ka hana ma ka hapa ʻelua o ka makahiki.ʻO nā lālā o ka ʻaoʻao koʻikoʻi i lanakila i nā komite hana hou ʻelua o ke Kōmike ʻĀpana ʻĀpana, a me nā ʻelele o ka laina hana a me ka laina mākeke i haʻi ʻōlelo i kēlā me kēia, e hōʻike ana i ko lākou manaʻoʻiʻo a me ka manaʻo paʻa ʻaʻole e makaʻu i nā pilikia, pili i ko lākou mau manaʻo mua, a hoʻomau. e paio.

Ua mālama ʻo Nep Pumps i kahi hālāwai hoʻolaha hoʻolālā pāʻoihana 2021

Ua haʻi ʻo Pelekikena Geng Jizhong i kahi haʻiʻōlelo koʻikoʻi: Manaʻo ʻo ia e hoʻoikaika a hoʻolaʻa nā limahana a pau, e lawe i ka ʻoihana e like me kā lākou ʻoihana manaʻoʻiʻo, pili i ka manaʻo kumu o ka hui, hoʻomaʻamaʻa pono i ka misionari o ka hoʻohana ʻana i nā wai ʻōmaʻomaʻo i mea e pono ai ke kanaka, a e hoʻoikaika e kūkulu i ka hui i hui me nā hiʻohiʻona Kina.

Ua mālama ʻo Nep Pumps i kahi hālāwai hoʻolaha hoʻolālā pāʻoihana 2021

Ma hope iho, hāpai aʻela nā hoa a pau i ko lākou mau lima ʻākau i luna, a hoʻohiki me ka ʻoiaʻiʻo, a nānā i ka hoʻohiki ʻana no ke komo ʻana i ka pāʻina;Ua nānā nā limahana a pau i ka moʻomeheu hui a hīmeni i ke mele ʻulaʻula "Me ka ʻole o ka Communist Party, ʻaʻohe Kina hou".I ka hoʻomanaʻo ʻulaʻula, ua hoʻoikaika hou ka ʻuhane o kēlā me kēia kanaka i ka Baptism a me ka sublimation.

Ua mālama ʻo Nep Pumps i kahi hālāwai hoʻolaha hoʻolālā pāʻoihana 2021

Ua mālama ʻo Nep Pumps i kahi hālāwai hoʻolaha hoʻolālā pāʻoihana 2021


Ka manawa hoʻouna: Jul-02-2021